Headhunting og Rekrutteringsprogram

Kvalitetssikrer din rekrutteringsprosess!

Jeg tar ansvar for hele rekrutterings- og headhuntingprosesser og har mange års erfaring fra krevende ansettelsesprosesser, hvor ønsket kompetanse er vanskelig å finne.

Rett person på rett plass er avgjørende for at enhver bedrift skal lykkes. Gode ansettelser er verdiskapende for bedriften, mens feilansettelser kan koste dyrt og gi et negativt omdømme. Jeg hjelper deg å kvalitetssikre din rekrutteringsprosess, slik at du oppnår de resultatene du ønsker.

Our awesome features

All-in-one feedback

Hele ansettelses prosessen fra A-Å

Jeg tar ansvar for hele ansettelses prosessen fra A-Å. Den første fasen etter at vi har blitt enige om oppdragsomfanget, vil være utarbeidelse av et rekrutteringsdokument, som dokumenterer og sikrer en felles forståelse av prosessen og som vil være styringsdokumentet som kvalitets sikrer oppdraget. Som headhunter så går jeg ut og finner kandidaten dere ønsker å ansette. Dersom det er ønskelig med en annonsert prosess, så kan jeg også bistå med dette.

Intervjuprosess

Dette etterfølges av en intervjuprosess og utarbeidelse av en kandidatrapport med tilhørende dokumenter. Når ønsket kandidat er funnet blir hun eller han presentert for oppdragsgiver.

Rekrutteringsdokumentet

Intervjuene gjennomføres i henhold til behov og ønsker hos partene. Grundige referansesjekker som kvalitets sikrer prosessen i henhold til rekrutteringsdokumentet blir gjennomført og det blir utarbeidet referanserapporter på kandidaten. Når man har blitt enige om ansettelsesvilkår og øvrige betingelser blir ansettelseskontrakten signert og kandidaten blir ansatt hos oppdragsgiver.

Jeg jobber med alle type stillinger på alle nivåer og stillinger i alle type bransjer og kan vise til gode resultater gjennom mange år.

Jeg har selv være eiendomsmegler og blant landets beste meglere for to anerkjente meglerkjeder og det gir meg en unik kompetanse i forhold til headhunting av eiendomsmeglere, daglige ledere/avd. leder, fagansvarlige og eiendomsmeglerfullmektige.


Se noen av mine referansekunder på forsiden og der vil du også finne utdrag og tilbakemeldinger direkte fra mine kunder.

Jeg gleder meg til å bistå din bedrift med nye og kloke hoder!

Velkommen til D3 Karriere


Vil du vite mer om vårt Headhunting og Rekrutteringsprogram?

Vi vil ta kontakt!