More sales. Less legwork.

Ønsker du forandring i din nåværende jobbhverdag? Er du på jakt etter ny jobb? D3 Karriere sin logo med de 3 blå ringene symboliserer mitt fokus på deg. Hvem er du? Hva kan du? og Hva vil du? Sammen jobber vi mot ditt mål!

Our awesome features
1
Målrettet kompetansekartlegging

Målrettet kompetansekartlegging og karriererådgivning vil være til stor hjelp når du ønsker en endring i jobbhverdagen din. Det å synliggjøre din kompetanse og erfaring og vektlegge den kompetansen du har, som du har lyst til å jobbe med videre vil være viktige elementer for at du blir en attraktiv jobbsøker. Livet har mange faser og de fleste av oss opplever at vi både prioriterer og ønsker oss ulike hverdager ut fra hvor vi står i livets mange faser.

Our awesome features
2
Profesjonell CV

Det å ha en målrettet og profesjonell CV vil være avgjørende for å få den jobbhverdagen du ønsker deg. LinkedIn profilen din er ditt varemerke og slik du fremstår i det offentlige rom, derfor er det klokt å ha et bevisst forhold til ditt eget varemerke.

Our awesome features
3
Lang erfaring

Jeg er både karriererådgiver, headhunter og rekrutterer og har mange års erfaring fra denne bransjen. Med andre ord sitter jeg på alle sider av bordet og med det har jeg en unik kompetanse og kunnskap om hvordan en CV skal utformes, hvordan man bygger en målrettet LinkedIn profil og hva søknadsbrevet skal inneholde, slik at du kommer på intervju. Jeg opplever at alle mine kunder får den jobben de ønsker seg, når sine mål eller gjør andre vurderinger underveis, som gir dem ønsket resultat.

Karriererådgivningsprogrammet

Karriererådgivningsprogrammet vil blir skreddersydd personlig til deg og de ønsker ogbehov du har i forhold til å nå dine mål. De fleste av mine kunder enten det er privatkunder eller bedriftskunder har stor glede av dette programmet:

Forventningsavklaring. Hva er målet ditt? Hvordan når du målet ditt?

Kompetansekartlegging. Hvem er du? Hva kan du? Hva vil du?

Resultatmål med en tydelig handlingsplan

Utarbeidelse av en målrettet og profesjonell CV

Hvordan spisser du CV’n til de stillingene du søker?

Bygge opp en god og målrettet LinkedIn profil

Hvordan bruker du LinkedIn på en smart måte slik at du blir lagt merke til?

Annonseanalyse

Hvordan skrive et søknadsbrev som gjør at du kommer på intervju?

Nettverksbygging med konkrete tips og råd

Presentasjonsteknikk og målrettet kommunikasjon

Intervjutrening

Hvordan følger du opp etter at du har vært på intervju?

Referansesjekk. Hvordan får du gode og riktige referanser?

Aksept av nytt jobbtilbud

Jeg gleder meg til å bistå DEG, slik at du når dine mål!

Our awesome features

Vil du vite mer om Karriererådgivningsprogrammet?

Vi vil ta kontakt!