Ledig stilling:

Markeds- og sponsorsjef

Se alle stillinger

Markeds- og sponsorsjef

Stillingen som Markeds- og sponsorsjef i Norges Seilforbund (NSF) vil være en sentral og viktig stilling i organisasjonen. NSF er inne i en spennende tid, hvor det er økt fokus på profesjonalisering og synliggjøring av organisasjonen ovenfor nye og etablerte sponsorer og samarbeidspartnere. Stillingen vil være viktig når det gjelder å styrke norsk seilsports omdømme og interesse for seilsporten gjennom god og profesjonell kommunikasjon, kontakt med media, bruk av sosiale medier, nyhetsbrev, hjemmeside m.m.

Du vil være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre en strategi for markeds- og sponsorarbeidet til NSF. Det er positivt om du har engasjement og interesse for seiling og båtlivets aktiviteter og gleder.

 Stillingens ansvarsområder:    

·      Profesjonalisere og synliggjøre NSF som en attraktiv samarbeidspartner ovenfor sponsorer.

·      Tilknytte NSF flere sponsorer og samarbeidspartnere for å øke salgsinntektene og gi en forutsigbar inntekt til forbundet.

·      Ivareta og øke inntektene fra eksisterende sponsorer og samarbeidspartnere gjennom et godt og verdifullt samarbeid med organisasjonene.

·      Utvikle inntektsbringende prosjekter i form av seilrelaterte produkter fra kles- og utstyrsprodusenter,lisensavtaler etc.

·      Øke seilsportens kommersielle verdigjennom en selgende og god kommunikasjons strategi, kontakt med media og synliggjøring i sosiale medier.

·      Profilere landslaget både som rollemodeller og forbilder.

·      Synliggjøre gode seilprestasjoner og seilsporten generelt i digitale kanaler og på sosiale medier med produksjon av selgende innhold, tekst, bilder og video.

·      Utarbeide profesjonelt sponsor- og markedsmateriell.

 Det er etablert et meget kompetent Markedsutvalg, som vil være gode sparringspartnere og mentorer. Utvalget består av tidligere CEO i Volvo Ocean Race Knut Frostad, Per Christian Bordal, Ole Petter Pollen og Gustav Gotteberg.

Vi ser etter deg som har en positiv og imøtekommende væremåte, som er profesjonell, proaktiv og dyktig i det du gjør. Et stort engasjement og evne til å gjennomføre og igangsette prosjekter og skape gode og verdifull resultater for NSF er avgjørende. Du må være god til å engasjere og skape begeistring rundt seilsporten både overfor media, våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Du har utdanning på høyskole/universitetsnivå, gjerne innen markedsføring, økonomi eller jus og har relevant erfaring og kompetanse fra sponsorinnsalg, salg eller markedsarbeid.Vi ser gjerne at du har jobbet med oppsøkende salg/markedsføring og gjerne med konsept- og produktutvikling av kommersielle produkter rettet mot næringslivet. Erfaring fra sponsorarbeid og kjennskap til idrettens verden er en fordel. Du har erfaring med digital markedsføring og sosiale medier og kan skrive selgende og drive redaksjonell innholdsproduksjon til digitale kanaler.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sognsveien 73
0840 Oslo

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:

Markeds- og sponsorsjef

Varighet på stilling:

Fast

Søknadsfrist

Fortløpende

Kontakt oss:

Nina M. Melgård

nina@d3karriere.no

40220761